Notities
Geef een reactie

Groene Monster is er weer

Het is lente! Eindelijk kunnen we weer genieten van de zon, fluitende vogels en de natuur die terug tot leven komt. Zelf vind ik dit een heerlijke tijd. Na een donkere winter die veel te lang leek te duren, vind ik nu terug de energie en inspiratie om aan nieuwe recepten en foto’s te werken.

Groene Monster heeft er een lange winterslaap op zitten. Eentje waarin veel gebeurd is. Mijn partner en ik verbouwden, verhuisden en werden in augustus vorig jaar mama en papa van de allerliefste zoon, Jack. En sindsdien was het muisstil op Groene Monster.

Ik had namelijk tijd nodig. Tijd om te wennen aan deze nieuwe rol als mama, tijd om te genieten en tijd om goed na te denken wat ik wil doen met Groene Monster.

IMG_9323.jpg

Ik ben begonnen met Groene Monster omdat ik een creatieve uitlaatklep zocht: een platform waar ik mijn foto’s, recepten en schrijfsels kwijt kon. Om hopelijk zo ook anderen te inspireren plantaardig(er) te eten. En dat is wat ik nog steeds wil doen.

Alleen wil ik mezelf niet langer beperken tot het maken van foto’s en schrijven van blogs die enkel betrekking hebben tot food. Mijn leven is namelijk meer dan alleen koken en eten. Gelukkig!

IMG_9381

Op Groene Monster zal je dus vooral plantaardige recepten terugvinden maar af en toe (of misschien wel vaker) zal er ook iets anders te lezen zijn.
Over het moederschap, over Jack, over dagdagelijkse worstelingen en meevallers. Onderwerpen die ik fijn vind en jullie misschien ook wel.

Bedankt dus voor de tijd die ik kreeg om na te denken en te zijn. Hopelijk vinden jullie hier nog steeds evenveel of meer inspiratie als voorheen.

Tot gauw!

Nele aka Groene Monster

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s